За автомобили

Главни апликации

За да може да се користи во транспорт, аеронаутика, петро-хемиски индустрии.

Воз

Цевки

Фотоволтаичен панел

Е-автобус

Контејнери

Авион-контејнер

Возила

Комбиња и камиони

Композитен преносен столб